The Choice

 

M’agradaria encetar aquest nou bloc amb The Choice 2012, un magnífic reportatge elaborat per la PBS (la televisió pública nord-americana) sobre qui son realment Barack Obama i Mitt Romney. Més enllà de la cara pública dels dos candidats a la presidència dels Estats Units, el documental s’endinsa en els orígens, la família, l’adolescència, els valors, les pors i alegries, els èxits i fracassos d’aquests polítics. Una peça indispensable per analitzar a fons qui s’amaga darrera d’aquests homes d’Estat, per conèixer els emblemes del partit demòcrata i republicà, per entendre el modus operandi polític nord-americà.

The Choice 2012 és un clar exemple del servei públic i democràtic del periodisme, proper al ciutadà i entregat perquè aquest posseeixi totes les eines necessàries per conèixer la realitat del seu país i votar en conseqüència.

Aquest reportatge també ens situa per comprendre qui és Barack Obama: el polític que s’asseu al despatx oval de la Casa Blanca, el president de la nació més poderosa del món, l’home que determina els passos del gegant nord-americà.

Barack Obama victory tweet

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s